سلطات مغربية
صفحة 1 من اصل 1
سلطات مغربية
السلام عليكم
قررت أخدكم في جولة حول المطبخ المغربي بكل تفاصيله
واظن ان الموضوع غير مكرر كمان مش منقول 100 %
]
ده سلطة متنوعة تعتبر مقبلات
ده طبق الدجاج المحمر و الزيتون
كثيييييييييير لذيذ
ده البسطيلة راااااااااائعة
ممكن تكون
حلوة (محشوة بالقطع الدجاج و اللوز المهرمش)
او مالحة (اي محشوة بالحوت يعني السمك)
و تقدم في اية مناسبة و في الاعراس كذلك
ده بسطيلة محشوة بالسمك
ده معروف كثييييييير خصوصا في الاعراس
طبق اللحم و البرقوق مع اللوز و الانناس
غاية في اللذة (من اطباقي المفضلة)
ده تسمى ((البريوات)) او ((السيكار cigare ))
و بتكون محشوة باي حاجة متوفرة في البيت
و كمان بتكون مطبوخة اما في الفرن او مقلية في الزيت
قررت أخدكم في جولة حول المطبخ المغربي بكل تفاصيله
واظن ان الموضوع غير مكرر كمان مش منقول 100 %
]
ده سلطة متنوعة تعتبر مقبلات
ده طبق الدجاج المحمر و الزيتون
كثيييييييييير لذيذ
ده البسطيلة راااااااااائعة
ممكن تكون
حلوة (محشوة بالقطع الدجاج و اللوز المهرمش)
او مالحة (اي محشوة بالحوت يعني السمك)
و تقدم في اية مناسبة و في الاعراس كذلك
ده بسطيلة محشوة بالسمك
ده معروف كثييييييير خصوصا في الاعراس
طبق اللحم و البرقوق مع اللوز و الانناس
غاية في اللذة (من اطباقي المفضلة)
ده تسمى ((البريوات)) او ((السيكار cigare ))
و بتكون محشوة باي حاجة متوفرة في البيت
و كمان بتكون مطبوخة اما في الفرن او مقلية في الزيت
نور- عضو فضي
- عدد الرسائل : 378
تاريخ التسجيل : 04/08/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى